Zwillingerhutte

Kindvriendelijke chalet te huur

Ons chalet leent zich zeker in de winter voor een echte wintersportvakantie in Oostenrijk


Perfect geprepareerde pistes, besneeuwde afdalingen en sneeuwzeker skiplezier op de gletsjers in wintersportparadijs Oostenrijk heeft iedereen het gegarandeerd naar zijn zin! Of je nu skiër of snowboarder bent, beginner of professional – echt wintersportplezier is in Oostenrijk gegarandeerd. En dat niet alleen op de pistes.

Oostenrijk is namelijk een echt après-ski paradijs en staat te boek als een gezellig, kindvriendelijk wintersportland. Bijna overal zijn er voorzieningen voor de kids te vinden.

De skigebieden in Oostenrijk bij onze chalets heten kindvriendelijk te zijn. Dat houdt in dat de skischolen op kinderen zijn ingesteld, dat er kinderpistes zijn, en voldoende blauwe pistes.
Toch wil je uit het enorme en diverse aanbod de voor jouw gezin meest geschikte keuze maken. En dat valt niet altijd mee, omdat ze allemaal beweren kindvriendelijk te zijn.

U kunt kindvriendelijk op wintersport als u verblijft in één van de twee kindvriendelijke chalets, namelijk Chalet Liebesonne in Konigsleiten of Zwillingerhutte in Wald.

Deze chalets staan in Oostenrijk. Gezinnen met kinderen zijn gedurende het hele seizoen welkom in onze chalets.
Wij  bieden u de mogelijkheid om kindvriendelijk op wintersport te gaan en deze chalets het gehele jaar te huren.

Wilt u graag kindvriendelijk op wintersport en bent u geïnteresseerd in deze twee kindvriendelijke chalets, die hiervoor geschikt zijn,
kijkt u dan op de website van wellness-chalets voor meer informatie.

Op ski vakantie met de kinderen of lekker op vakantie in de zomer
Een geslaagde vakantie is een vakantie voor het hele gezin met voor ieder wat wils!
Oostenrijk is als bestemming zeer geliefd, en gespecialiseerd in het aanbieden van kindvriendelijke ski vakanties.