Informatie

Mountain biken en fietsen

Ons chalet leent zich zeker in de zomer voor een echte topvakantie in Oostenrijk


Duizenden fietsers gaan massaal elk jaar naar Oberpinzgau aan de Wildkogelbahnen voor een actieve zomervakantie in Oostenrijk. Het parcours is technisch veeleisend. Met zijn schitterende panorama uitzichten tussen de Großglockner en Großvenediger laat het het hart van menig fietser sneller kloppen. Minder getrainde fietsers kunnen deze unieke fietservaring ook doen zonder veel inspanning. Neem de Wildkogelbahn naar het bergstation of rijden naar het Wildkogelhaus aan het begin van het parcours. Maar deze regio biedt niet alleen een parcours voor ervaren mountainbikers, het is ook het uitgangspunt voor een hele reeks van eenvoudige tot uitdagende fietstochten met een prachtig panoramisch uitzicht. Met deze unieke tour krijgt U in de zomer een top fietsbestemming en dus een sportieve avontuurlijke vakantie. Het is dan ook Uw garantie voor de perfecte zomervakantie! Het naast het chalet gelegen verhuurbedrijf organiseert programma's voor diverse activiteiten. We hebben tochten voor klimmers en bergbeklimmers. In het het outdoor programma zijn onder andere opgenomen: de GROßVENEDIGER, de Grossglockner, Gabler,etc. Een fantastisch avontuur. De bergbikes en mountainbikes zijn van gerenomeerde merken, die door het bedrijf worden verhuurd. Verder is het van hieruit gemakkelijk om via het fietspad in Oberpinzgau de omliggende valleien te bereiken. Aan het materiaal zal het U dus aan niets ontbreken! Alles wat U nodig hebt voor een (actieve) perfecte zomervakantie, is te huur bij dit bedrijf. U vindt hier alles voor: skiën, fietsen, mountainbiken of andere vrije tijd sportartikelen van topmerken. Vakkundig opgeleid personeel zal u helpen.

WILDWATER VAREN, KANOEN of berg beklimmen (enkele voorbeelden)

Wild Water Tubing
Uitgerust met wetsuite en zwemvest varen we over de Salzach. Een heel bijzondere ervaring. Duur: 3-4 uur (incl apparatuur en nauwkeurige instructie door een gids.).

Minimum leeftijd: 14 jaar
Minimum aantal deelnemers: 4 personen
Prijs: € 55, - / persoon
Vertrekpunt 12.45 naast het chalet in WALD bij de organisatie


Canyoning I - kloof wandeling Salzach
Tour voor beginners met gemakkelijke klimmen, springen en abseilen. De speciale apparatuur wordt door ons gratis geleverd.

Minimaal 5 personen (ouder dan 10 jaar)
Prijs: 55, - € per persoon
Vertrekpunt 12.45 naast het chalet in WALD bij de organisatie
Duur: 3-4 uur


Canyoning II - kloof wandeling Rettenbachklamm
Bestaande uit: Enkele uren rondleiding door de romantische Rettenbach kloof (niet geschikt voor pure beginners). De speciale apparatuur wordt door ons gratis geleverd.

Minimaal 4 personen (vanaf 14 jaar)
Prijs: €75, - per persoon
Vertrekpunt 12.45 naast het chalet in WALD bij de organisatie
Duur: 3-4 uur

Canyoning III - Diepe kloven - ruisende watervallen
Voor adrenaline junkies en canyoning vrienden precies goed.
Zwemvaardigheden en fysieke gezondheid zijn een voorwaarde.

Bergbeklimmen
Er worden tochten voor klimmers en bergbeklimmers georganiseerd met het outdoor programma: GROßVENEDIGER, Grossglockner, Gabler etc.
Het hele jaar overigens kunt u terecht bij deze sport/verhuurwinkel in WALD. Zij kunnen U adviseren over alle takken van sport.