Informatie

Wellness chalet te huur in Oostenrijk

Ons chalet leent zich zeker in de winter voor een echte wintersportvakantie in Oostenrijk


Wij hebben een top wellness chalet te huur in Oostenrijk. Voor een top vakantie in chalet Zwillingerhutte in Oostenrijk. Het chalet is geschikt voor 12 personen. U heeft in dit chalet, dat te huur is in Oostenrijk, alle luxe, die U van een super chalet kan en mag verwachten. Dit chalet is nieuw en het hele jaar door te huur in Wald in Oostenrijk. U huurt dit chalet al tegen een zeer redelijke prijs. Ook in de zomervakantie is chalet Zwillingerhutte zeer geschikt voor een fantastisch verblijf en te huur voor een zeer antrekkelijke prijs. Zeker gezien het aantal personen, die in dit chalet kan worden gehuisvest.


Chalet
Alle luxe vindt U in dit chalet in Oostenrijk, dat met recht het predikaat super wellness chalet mag hebben. Als we het hebben over een nieuw chalet in Oostenrijk, dan bedoelen we ook nieuw. Bovendien kan en mag U gebruik maken van naast het chalet op 50 meter afstand gelegen super moderne Kristallbad. Dit zwembad met binnen en buitenbad is van alle gemakken voorzien en door onze gasten GRATIS te gebruiken gedurende hun verblijf. Een bezoekje aan KRISTALLbad Wald Konigsleiten Oostenijk is niet alleen ontspannend, je beleeft er ook een hoop plezier. Niet voor niets is het motto "Ontsnappen en ontspannen"

Oostenrijk
Bij ons is dit mooie chalet te huur in Oostenrijk het gehele jaar door. Voor de huurprijs krijgt u echt waar voor uw geld. Zo zitten er 2 badkamers in dit chalet in Oostenrijk en is er zelfs een grote sauna aanwezig. Ons chalet in Oostenrijk is te huur en compleet ingericht. De gasten, die u voorgingen zeggen hierover “ Aan niets ontbreekt het in dit chalet in Oostenrijk” Daarom is het niet teveel gezegd als we zeggen dat dit chalet zeer compleet is, omdat chalet Zwillingerhutte van alle gemakken is voorzien.

Wellness
Dit top chalet is zoals gezegd te huur in Oostenrijk en als U uw vakantie hier doorbrengt, kunt U spreken van een echt wellness gevoel. Of het nu in de winter of de zomer is, dit chalet in Oostenrijk leent zich voor een super vakantie. Dit chalet dat te huur is ligt in Oostenrijk in Wald – Konigsleiten om precies te zijn. Vanuit dit chalet in Oostenrijk kan je mooie wandelingen maken of de wintersport beoefenen, zoals rodelen en skien. Bekijkt u ook eens naar de mogelijkheden, die u vanuit dit chalet in Oostenrijk kunt ondernemen (ook in de zomer)zoals: wandelen, fietsen,  raften, trektochten, huttentocht of excursies maken  naar Konigsleiten, Wald im Pinzgau, Neukirchen, Hochkrimml, Filzsteinalpe, Duxeralm, Silberleiten, Kitzbuheler Alpen, Mauterndorf, Grosseck Speiereck, Lungau, Zillertal Arena en de Wildkogel Arena.

 

Kijk op de site voor meer informatie over een geweldige wintersportvakantie in ons chalet in Oostenrijk.