Informatie

Familie chalet te huur in Wald

Ons chalet leent zich zeker in de winter voor een echte wintersportvakantie in Oostenrijk


Ben je op zoek naar een chalet in Oostenrijk?
Het echte wintersportgevoel beleef je in je eigen chalet. Zoek je iets centraal? Er is van alles mogelijk. Een familie chalet is ideaal als je op wintersport gaat met een groep vrienden of familie. In een familie chalet heb je de vrijheid om zelf te koken, uit eten te gaan.
Gaat u met een groep of grote familie naar de wintersport? Dan is een familie chalet een uitstekende keus, waarbij u van meer privacy en rust kan genieten. Maar ook in de zomer kan je in Oostenrijk perfect vakantie vieren.

Oostenrijk - Het favoriete wintersportland voor de Nederlandse wintersporter! Authentieke dorpen, perfecte skigebieden en de Oostenrijkse "gemütlichkeit" spelen hier zeker een belangrijke rol in. De skigebieden zijn prima ingesteld op wintersportende families en de skischolen zijn in de meeste gevallen uitstekend ingesteld op kinderen.

Tijdens uw vakantie in één van de nieuw ingerichte wellness familie chalets Chalet Liebe sonne en Zwillingerhutte  kunt u volledig en zorgeloos genieten van alles wat Oostenrijk zo mooi en uniek maakt, in elk van de vier seizoenen. Mountainbiken of wandelen, skiën of snowboarden, vanuit uw chalet kunt u het allemaal beleven.

In een van onze familie wellness-chalets kunt u genieten van een heerlijk rustgevende en ontspannen zomer of winter vakantie in Oostenrijk. Maar een vakantiehuis voor de zomervakantie in een natuurgebied zorgt ook voor een mogelijkheid om met een van de vele sportieve activiteiten mee te doen. In prachtige omgeving van onze chalets kunt u geweldig wandelen. De verschillende watervallen en gletsjers zijn bijzonder om te bekijken, maar ook heeft dit land verschillende prachtige gebouwen en kunstwerken.