Zwillingerhutte

Kindvriendelijke skivakantie

Ons chalet leent zich zeker in de winter voor een echte wintersportvakantie in Oostenrijk


Perfect geprepareerde pistes, besneeuwde afdalingen en sneeuwzeker skiplezier op de gletsjers: in wintersportparadijs Oostenrijk heeft iedereen het gegarandeerd naar zijn zin! Of je nu skiër of snowboarder bent, beginner of professional – echt wintersportplezier is in Oostenrijk gegarandeerd. En dat niet alleen op de pistes.

Oostenrijk is namelijk een echt après-ski paradijs en staat te boek als een gezellig, kindvriendelijk wintersportland. Bijna overal zijn er voorzieningen voor de kids te vinden.

De skigebieden in Oostenrijk bij onze chalets heten kindvriendelijk te zijn. Dat houdt in dat de skischolen op kinderen zijn ingesteld, dat er kinderpistes zijn, en voldoende blauwe pistes. Toch wil je uit het enorme en diverse aanbod de voor jouw gezin meest geschikte keuze maken. En dat valt niet altijd mee, omdat ze allemaal beweren kindvriendelijk te zijn.

U kunt kindvriendelijk op wintersport als u verblijft in één van de twee kindvriendelijke chalets, namelijk Chalet Liebesonne in Konigsleiten of Zwillingerhutte in Wald. Deze chalets staan in Oostenrijk. Gezinnen met kinderen zijn gedurende het hele seizoen welkom in onze chalets, maar speciaal voor de kleintjes bieden deze chalets extra verzorging voor kinderen. Wij  bieden u de mogelijkheid om kindvriendelijk op wintersport te gaan en deze chalets het gehele jaar te huren.

Wilt u graag kindvriendelijk op wintersport en bent u geïnteresseerd in deze twee kindvriendelijke chalets, die hiervoor geschikt zijn, kijkt u dan op de website van wellness-chalets voor meer informatie.

Op ski vakantie met de kinderen
Een geslaagde vakantie is een vakantie voor het hele gezin met voor ieder wat wils! Oostenrijk is als ski bestemming zeer geliefd, en gespecialiseerd in het aanbieden van kindvriendelijke ski vakanties. Het prachtige landschap biedt schitterende ski-routes voor elk niveau. Maar wanneer u heerlijk van de berg af zoeft, wilt u natuurlijk ervan overtuigd zijn dat ook uw kinderen zich vermaken en in goede handen zijn.

De meeste skiresorts bieden al gratis dagopvang en er zijn nursery's en professionele crèches voor de allerkleinsten. Natuurlijk zijn er ook speciale ski-lessen voor de iets oudere kinderen, waarbij veiligheid en lol maken voorop staan. Van kleine hellingen afglijden op echte ski's, slalommen leren, sneeuwpoppen bouwen en warme chocolademelk toe.